These are called ''peppernuts''. - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Evy Moonen - WaarBenJij.nu These are called ''peppernuts''. - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Evy Moonen - WaarBenJij.nu

These are called ''peppernuts''.

Blijf op de hoogte en volg Evy

14 Oktober 2012 | Hongarije, Boedapest

Ook Budapest moet langzaam aan de herfst gaan geloven. Vandaag is het een beetje een regenachtige dag, en het wordt helaas ook steeds kouder. Gelukkig wordt het volgende week nog lekker want ik ben nog hélemaal niet toe aan herfst. Deze week is de week van het bezoek voor m´n huisgenootjes. Renee´s vriendinnen zijn sinds woensdag hier, en Michelle´s familie sinds gisteren. Gelukkig komen morgen m´n pap, mam en kleine sister langs want ik heb stiekem ook wel heel erg behoefte aan iemand van thuis.Merk dat ik deze week wel een paar keer verlangd heb naar huis en iedereen die daar lekker z´n gang gaat. En ik verlang er intens naar om een weekje gewoon plat te kunnen praten!

We hebben deze week chocolade pepernoten uit Nederland gekregen! Het voelde een beetje alsof we in expeditite robinson zaten en daar knakworsten kregen. Zelfs de puur varianten werden onder ge-aaah en ge-oeee opgegeten! We hebben de Spanjaarden om het goed te maken van de drop, dit vonden ze héél vies ook een pepernoot laten proeven. Gelukkig werd dit beter ontvangen haha. Pap en mam brengen hopelijk nog 1 zak mee, en een zak bolognese chips want die mis ik ook écht heel erg.

Met m'n Hongaars gaat het ook steeds beter, ik kan al een aantal zinnen fabriceren. Wie ik ben, waar ik woon, waar ik vandaan kom, dat ik geen hongaars spreek maar wel nederlands engels en duits, dat ik 20 jaar oud ben en hoe het met me gaat. Verder kan ik tot 100 tellen dus dat is ook wel handig met bier en wijn bestellen ;).

Hopelijk is het snel morgen!

Liefs,

Evy

Omdat als je 5 maanden naar Boedapest gaat papa, mama, gezuster, opa's en oma's, neefjes, nichtjes, ooms, tantes, vriendjes, vriendinnetjes, en vage bekende toch willen weten wat je uitspookt.

Actief sinds 21 Aug. 2012