Bezoekuur. - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Evy Moonen - WaarBenJij.nu Bezoekuur. - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Evy Moonen - WaarBenJij.nu

Bezoekuur.

Blijf op de hoogte en volg Evy

22 Oktober 2012 | Hongarije, Boedapest

Eindelijk kwam dan ook mijn bezoek! In de vorm van m'n papa, mama en kleine gezuster. Gewapend met genoeg chips, chocoladepepernoten, en kip tandoori! :)

Natuurlijk heb ik ze de hele stad laten zien, en als een echte tourguide heb ik goed op ze gelet. ''Is iedereen de metro ingestapt?'' / ''Is iedereen ook weer uitgestapt?''/ ''Waar is pap?''/ ''Lopen ze nog achter me?'' etc..
Aangezien mijn bankreking de laatste maand toch wel een beetje een kleine persoonlijke crisis heeft moeten doorstaan kwam mijn bezoek ook als geroepen! 5 dagen lang ontbijten en uit eten gaan zonder maar 1 forint uit te geven. Wat een luxe jongens! We hebben heerlijk gegeten, en wisten op 'n gegeven moment van gekkigheid niet waar we nog naar toe moesten. Helaas gingen de 5 dagen veel te snel om en moest ik alweer afscheid nemen!
Heel gek om je gezin naar huis te zien vertrekken en te weten dat jij hier blijft. Het voelde toch een beetje als vakantie toen ze hier waren, alleen woon ik hier en kwamen zij écht voor vakantie.
Na de nodige knuffels en tranen weer tevoorschijn te hebben getoverd moest ik dan toch écht naar huis.

Om er vervolgens achter te komen dat ik m'n telefoon in het restaurant had laten liggen. Konden Pap en Mam nog een keer terug komen!

Afgelopen zondag was het dan ook heel raar om s'morgens nog geen plan te hebben, niemand de weg te moeten wijzen, niemand op te moeten halen of te moeten vertellen welke richting hun appartement op was! Kortom verveling tot en met.

Ik wil jullie niet jaloers maken daar in Nederland, maar ik denk dat jullie het wel gaan zien. We lopen hier namelijk weer in t-shirten en met zonnenbrillen op over straat. Het zonnetje verwarmt ons met z'n 20 graden en geloof mij als je dan met je halve liter bier aan de Donau zit, is je leven nog niet zo slecht! Van de eerder genoemde herfst is dus weinig meer te bekennen. En dat mag van mij voorlopig nog wel zo blijven ook!

Liefs,